ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

1

Υπάρχουν ευκαιρίες σε καιρό κρίσης!!! Αυτό ήταν το μήνυμα που δόθηκε από όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών την Τετάρτη το απόγευμα με θέμα “Κρίση; ευκαιρία για δημιουργία” στα πλαίσια συνάντησης επιχειρηματικότητας του  Eurodesk.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας κ.Μανώλης Καρράς αναφέρθηκε σε όλες τις υποδομές που κάνουν μία πόλη ελκυστική για τους επιχειρηματίες. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιώργος Γκιλής αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει το Επιμελητήριο στην Επιχειρηματικότητα. Ο πρόεδρος κ διευθύνων σύμβουλος της Epsilon net και Δήμαρχος Αριστοτέλη αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται επιχειρηματικές ιδέες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Πάνος Ρεμούνδος στέλεχος της A.F.I. Έδωσε καινοτόμες ιδέες για μικροδανεισμό και ο Τριαντάφυλλο Καρράς εξήγησε πως έκανε το χόμπι του επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας αποδεικνύοντας ότι στηρίζει στην πράξη την επιχειρηματικότητα δεσμεύτηκε για σειρά συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

[ΠΗΓΗ: respentza.blogspot, 17-12-2014]